«
  1. Anasayfa
  2. Dekorasyon Fikirleri
  3. 2022 Dekorasyon Trendleri

2022 Dekorasyon Trendleri

2022 Dekorasyon Trendleri

Yeni dekorasyon fikirleriyle evinizi 2022 dekorasyon trendleri ile bambaşka bir görünüme kavuşturmaya ne dersiniz? Her yeni yıl yeni dilekler ve tasarımların dört bir yanı sardığı bir zamana geçmemizi sağlar.

En çok vakit geçirdiğiniz alan olan evinizin tarzınızı yansıtması mutlu ve huzurlu alanlar yaratmak bakımından çok önemlidir. Bugün yazımızda 2022 yılının ev dekorasyon trendlerine değineceğiz.

1.    Ahşabın Büyüsü 2022 Dekorasyon Trendleri Arasında

Bu senenin mobilya modasında ahşap ve doğal malzemeler göze çarpıyor. Doğal ahşaplardan yapılan kitaplık, gardırop, yemek masası ve koltuklar vitrinleri süslüyor.

Bunların yanı sıra dekoratif objeler arasında yer alan hasır sepetler, jüt iplerden tasarlanan çerçeve ve minderler, duvar panoları 2022 ev dekorasyonu trendleri arasında yer almaktadır. Rattan malzemelerden hazırlanan mobilya ve dekorasyon ürünleri de ev dekorasyonuna ekleyebileceğiniz ürünler olarak karşımıza çıkarıyor.

2.    2022 Dekorasyon Trendleri Arasında El Yapımı Mobilyalar

2022 Dekorasyon Trendleri
2022 Dekorasyon Trendleri

Seri üretim ev dekorasyon ürünleri ve mobilyalarının miladı yavaş yavaş doluyor. El işçiliği ile tasarlanan dekorasyon ürünleri ile evinize bambaşka bir hava kazandırabilirsiniz. Hem mobilya hem de ev tekstil ürünlerinde makrome ipli ürünler, modern desenli ya da Retro desenli tabaklar da en tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Yine ahşap ve bambu sallanan koltuklar, sehpalar ve antre ürünleri de 2022 yılının minimal ve şık ürünleri olarak karşımıza çıkıyor.

3.    Yumuşak Hatlı Ürünler 2022 Dekorasyon Modası İçerisinde

2022 yılı daha yumuşak ve kavisli tasarıma sahip olan dekorasyon ürünleri ve mobilyaların senesi olarak biliniyor. Geometrik, kesin ve köşeli ürünler yerine daha yuvarlak ve bombeli tasarıma sahip olan ürünler 2022 dekorasyon modası seçenekleri arasında yer alıyor. Samimi ve daha huzurlu bir ortam yaratmayı sağlayan ürünler enerjik ve sıcak alanlar oluşturmanızda size yardımcı oluyor. Yuvarlak çerçeveler, bombeli orta sehpalar ve daha yumuşak hatlı mobilyalar ile mekanınızın enerjisini 2022 modasına uydurabilirsiniz.

4.    2022 Dekorasyon Trendleri Yeşilin Hakimiyeti

2022 Dekorasyon Trendleri
2022 Dekorasyon Trendleri

Belki pandemi döneminin sona ermesi, belki de umut, canlılık ve baharın büyüsü yeşil rengini 2022 yılının ev dekorasyonunun gözde rengi haline getiriyor. Evinize alacağınız yeşil bir perde, halı ya da duvar örtüsü ile mekanınızda dekorasyon modasını yakalayabilirsiniz. Ya da evinize alacağınız bitkiler ile mekanınıza canlılık ve ferahlık getirebilirsiniz. Pothos, dua çiçeği, Benjamin, Yucca, kalp kalbe karşı çiçeği ve şeflera gibi iç mekan bitkileri ile hem yatak odanıza hem oturma odanıza bambaşka bir hava katabilirsiniz.

5.    2022 Dekorasyon Renk Modası

Bu dönemin genel enerjisi doğal ve sıcak ortam yaratacak mobilya ve dekorasyon ürünleri. 2022 ev dekorasyon modası doğallığın ortaya çıkacağı koyu renk ve pastel renkleri kullanabileceğiniz bir sene. Mekanınızın tasarımına ve dekorasyonuna göre toprak renkleri, yeşil tonları ve mavi tonları mekanınızda istediğiniz doğal ve sıcak ortamı kolaylıkla yaratacaktır.

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *